HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Translasyonel Onkoloji Doktora Programı Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Translasyonel Onkoloji Doktora Programı

Translasyonel Onkoloji Doktora programı, kanserle ilgili bilimsel araştırmalar yapmayı amaçlayan bir lisansüstü eğitim programıdır. Bu program, kanserin moleküler mekanizmalarını anlamaya yönelik araştırmalar yapmayı hedefler ve öğrencilere kanserin tanısı, tedavisi ve önlenmesiyle ilgili bilimsel yaklaşımları öğretir.

Program, kanserin moleküler mekanizmalarını anlamaya yönelik çeşitli araştırma yöntemlerini öğretir ve öğrencilere kanserin çeşitli yönlerini inceleyebilecekleri bir altyapı sağlar. Öğrenciler, ayrıca kanser alanında yapılmış önemli araştırmaları inceleyerek, kendi araştırmalarını bu çalışmaların çerçevesinde yapmayı öğreneceklerdir.

Translasyonel Onkoloji Doktora programı genellikle bir veya iki yıl süren bir lisansüstü eğitim programıdır ve öğrencilerin lisansüstü program süresince yaptıkları bilimsel araştırmaların sonucunda bir doktora tezi sunmaları beklenir. Bu tezi, programı tamamlayan öğrencilerin doktora derecesini almaları için gereken bir şarttır.

Translasyonel Onkoloji Doktora programına başvurmak için genellikle ön lisans ve lisans düzeyinde tıp veya benzer bir alanda bir eğitim almış olmak ve yüksek lisans programına hazırlık sınavından (ALES) başarılı bir şekilde geçmiş olmak gerekir. Programa başvurulması için gerekli olan diğer koşullar, her üniversite veya okul tarafından farklılık gösterebilir.