HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Doktora Programı

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı Doktora Programı

Travma ve afet çalışmaları uygulamalı ruh sağlığı doktora programı, travma ve afetlerin insanlar üzerindeki etkilerini inceleyen ve bu etkilere karşı ruh sağlığı hizmetleri sunmayı hedefleyen bir programdır. Bu program, ruh sağlığı alanında çalışan profesyonelleri hedeflemektedir ve travma ve afetler ile ilgili konulara yoğunlaşmaktadır.

Travma ve afet çalışmaları uygulamalı ruh sağlığı doktora programı genellikle üniversitelerin psikoloji veya ruh sağlığı bölümlerinde verilir ve genellikle 3-5 yıl sürer. Programa katılmak için öğrencilerin genellikle lisans veya yüksek lisans derecesine sahip olmaları ve başarılı bir mülakat sınavından geçmeleri gerekir. Programı tamamladıktan sonra, öğrenciler travma ve afetler ile ilgili araştırma yapabilecekler gibi, aynı zamanda ruh sağlığı hizmetleri sunabilecekler veya akademik kariyerlerine devam edebileceklerdir.