HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Üniversite Onaylı Ücretsiz Sertifikalar?

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Üniversite Onaylı Ücretsiz Sertifikalar

Üniversiteler, birçok farklı konuda ücretsiz sertifika programları sunarak, öğrencilerin ve diğer ilgililerin bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olmaktadır.

Üniversitelerin sunduğu ücretsiz sertifika programları genellikle MOOC (Massive Open Online Course) adı verilen online açık ders platformları üzerinden sunulmaktadır. Bu platformlar aracılığıyla ücretsiz olarak birçok konuda eğitim alınabilmektedir.

Üniversitelerin sunduğu ücretsiz sertifika programları arasında öne çıkanlar şunlardır:

Harvard Üniversitesi: HarvardX adlı online platformu üzerinden birçok ücretsiz sertifika programı sunmaktadır.

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT): MIT OpenCourseWare adlı açık ders platformunda birçok ücretsiz sertifika programı sunmaktadır.

University of California, Berkeley: BerkeleyX adlı online platformu üzerinden birçok ücretsiz sertifika programı sunmaktadır.

Stanford Üniversitesi: Stanford Online adlı platformunda bazı ücretsiz sertifika programları sunmaktadır.

Bu platformlarda birçok farklı konuda eğitimler sunulmaktadır. Örneğin, bilgisayar bilimi, veri bilimi, işletme, psikoloji, edebiyat, tarih ve biyoloji gibi farklı konularda eğitim almak mümkündür. Üniversitelerin sunduğu ücretsiz sertifika programları, özellikle kariyer gelişimi ve kişisel gelişim amaçlı olarak değerlendirilebilir. Bu programlar sayesinde öğrenciler, yeni bir konuda öğrenme fırsatı bulabilir ve bu konularda kendilerini geliştirebilirler.

Ücretsiz Eğitimler:

(Görsellerin üzerine tıklayarak ücretsiz eğitimlere ulaşabilirsiniz.)

Çocuk İstismarı Eğitimi

Finans Spikerliği Eğitimi