HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Yabancı Dil Sertifikası

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Yabancı Dil Sertifikası

Yabancı dil sertifikası, bir kişinin belirli bir yabancı dilde belirli bir seviyede yeterliliğe sahip olduğunu gösteren bir belgedir. Yabancı dil sertifikaları, dil öğrenme kurumları veya sınav kurumları tarafından verilir. Birçok yabancı dil sertifikası mevcuttur. Bazıları, öğrencilerin okul veya üniversitedeki yabancı dil derslerinden geçmesiyle elde edilebilirken, diğerleri, belirli bir dildeki dil yeterliliğini belirlemek için tasarlanmış sınavlardan elde edilebilir.

Yabancı dil sertifikaları genellikle, belirli bir seviyede yeterlilik gösteren öğrencilere verilir. Örneğin, Avrupa Dil Portföyü (CEFR) seviyelerine göre sınıflandırılan yabancı dil sertifikaları, A1 (başlangıç) seviyesinden C2 (ileri) seviyesine kadar değişebilir. Yabancı dil sertifikaları, iş başvuruları, üniversite başvuruları ve göçmenlik başvuruları gibi durumlarda yabancı dil yeterliliğini kanıtlamak için kullanılabilir. Ayrıca, yabancı dil sertifikaları, yabancı dil öğrenme sürecinde öğrencilere motivasyon sağlayabilir ve özgüvenlerini artırabilir.

Yabancı dil sertifikaları, genellikle dil eğitimi kurumları veya sınav merkezleri tarafından sunulan sınavlarla elde edilir. İlgili kurumların web siteleri, sınav tarihleri ve sınav ücretleri hakkında bilgi sağlar. Öğrenciler, sınavların formatı, soruların türü ve gereksinimler gibi bilgileri de önceden inceleyebilirler.