HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet

Yüksek Lisans Nedir

Ücretsiz Sertifika Programları Ücretsiz Sertifika Programları

Yüksek Lisans

Yüksek lisans, lisans eğitimini tamamlamış olan bireylerin daha ileri düzeyde akademik çalışmalar yaparak belirli bir alanda uzmanlaşmalarını sağlayan eğitim programıdır.

Yüksek lisans programları, öğrencilere lisans eğitimlerinde aldıkları bilgi ve becerileri daha derinlemesine inceleme ve araştırma fırsatı sunar. Bu programlar, genellikle tez veya projelerle sonuçlanan bir dizi ders içerir ve öğrencilere belirli bir konuda araştırma yapma ve uzmanlaşma fırsatı verir.

Yüksek lisans programları, iş dünyasında ve akademik alanda daha ileri kariyer fırsatlarına sahip olmak isteyen öğrenciler için önemli bir yol sağlar.