Bursa Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Bursa Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı, işletmelerin veya kurumların faaliyetlerinde kullanılan belge ve kayıtların doğru, eksiksiz ve güncel olarak yönetilmesi, saklanması ve paylaşılması için gerekli bilgi ve becerilerin kazandırılmasını amaçlayan bir eğitim programıdır. Program, işletmelerde kullanılan farklı türdeki belgelerin, elektronik ortamda da olsa, nasıl oluşturulacağı, saklanacağı, arşivleneceği, güncelleneceği ve paylaşılacağı konularını kapsamaktadır.

Ayrıca, belge yönetimi sistemlerinin nasıl kurulacağı, yönetileceği, denetleneceği ve geliştirileceği konuları da programa dahildir. Eğitim programında, belge yönetimi sürecindeki standartlar ve uygulamalar, belge yönetimi sistemi kurma ve uygulama aşamaları, belge yönetimi sistemleri için prosedürler, belge yönetimi sistemi ile ilgili kaynaklar ve belge yönetimi sürecindeki en iyi uygulama örnekleri ele alınmaktadır. Bursa Dokümantasyon Sertifikalı Eğitim Programı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından desteklenmektedir ve programı başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verilmektedir. Bu eğitim programı, işletmelerde belge yönetimi süreçlerini geliştirmek isteyen tüm çalışanlar, yöneticiler ve ilgili personeller için faydalı olabilir.