Bursa ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyonu Eğitimi Nedir

ISO 17025 Laboratuvar Akreditasyonu Eğitimi, laboratuvar yönetimi ve laboratuvar çalışmalarının standardizasyonu hakkında bir eğitim programıdır. Bu eğitim programı, ISO 17025 standardının gereklilikleri ve laboratuvar yönetim sisteminin nasıl oluşturulacağı hakkında bilgi sağlar. Ayrıca laboratuvarın kalite yönetim sistemini kurmak, belgelendirmek ve sürdürmek için gereken teknik bilgiyi ve becerileri de öğretir. Bu eğitim programı, laboratuvarların akreditasyon sürecine hazırlanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve laboratuvar personelinin eğitimine, kalite yönetimine ve laboratuvarın akreditasyon sürecine hazırlanmasına odaklanır.