Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Maaşı

Türkiye'de çağrı merkezi müşteri temsilcisi maaşları, deneyim, çalışma saatleri, şirket büyüklüğü ve sektöre göre değişebilir.

Genellikle, bir müşteri temsilcisinin aylık brüt maaşı ortalama 12.000 ile 18.500 TL arasında değişebilir. Ancak, bu rakamlar sadece bir tahmin olarak verilmiştir ve gerçek ücretler, kişinin tecrübesi, eğitim durumu, çalıştığı sektör, şirketin büyüklüğü ve pozisyonu gibi faktörlere göre değişebilir.

Ayrıca, bazı şirketler ek olarak prim ve yan haklar sunabilirler. Dolayısıyla daha kesin bir rakam için, ilgili iş ilanlarını inceleyerek veya doğrudan şirketlerle iletişime geçerek güncel bilgileri edinmek daha doğru olacaktır.

Ayrıca Bakınız - Dijital Müşteri İlişkileri Eğitimi Sertifika Programı