Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Çalışma İktisadi Yüksek Lisans Programı Nedir

Çalışma İktisadi Yüksek Lisans Programı

Çalışma İktisadi yüksek lisans programı, çalışma pazarı, çalışma ilişkileri ve çalışma ekonomisi gibi konuları içeren bir eğitim programıdır. Bu program, öğrencilere çalışma pazarının yapısı, işgücü piyasası ve çalışma ilişkileri gibi konular hakkında derinlemesine bilgi verir. Ayrıca, çalışma pazarındaki farklı aktörlerin (örneğin işverenler, işçiler ve devlet) rolünü ve etkilerini inceler. Program ayrıca, çalışma ekonomisi, çalışma pazarındaki düzenlemeler ve çalışma hakları gibi konuları da içerir. Bu program, öğrencilere işletmelerde çalışma ilişkileri yönetimi, işyeri ilişkileri yönetimi ve işyeri çalışma koşulları gibi alanlarda uzmanlaşmalarına yardımcı olur.

NE YAPIYOR ?