Çanakkale Dış Ticaret Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı Nedir

Çanakkale Organik Tarım Sertifikalı Eğitim Programı, organik tarımın temellerini ve yönetimini öğrenmek isteyenler için tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, organik tarımın prensipleri, organik tarım üretim yöntemleri, toprak ve bitki sağlığı, organik tarım sertifikasyonu, organik tarım ürünleri pazarlama stratejileri gibi konuları kapsar. Eğitim, organik tarımın önemini vurgular ve geleneksel tarım yöntemleriyle karşılaştırır. Organik tarımın sürdürülebilirliği ve çevre dostu oluşu gibi konulara da değinilir. Ayrıca, organik tarımın üretim, pazarlama ve dağıtımı gibi konular da ele alınır. Eğitim programının tamamlanmasının ardından, katılımcılara organik tarım sertifikası verilir.