Çanakkale ISO 45001:2018 İSGYS BAŞ DENETÇİ EĞİTİMİ Nedir

ISO 45001:2018, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi standardıdır. Bu standardın gerekliliklerine uygun olarak bir işletmenin iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kurması ve uygulaması için ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi verilmektedir. Çanakkale ISO 45001:2018 İSGYS Baş Denetçi Eğitimi, bu standardın gerekliliklerini anlamak, yönetim sistemini kurmak, uygulamak, gözden geçirmek ve sürekli iyileştirmek için gerekli olan denetim becerilerini kazandırmayı amaçlayan bir eğitim programıdır.

Eğitimde, ISO 45001:2018 standardı ve denetim süreci hakkında bilgi verilmekte ve denetçilik becerilerinin geliştirilmesi için pratik egzersizler yapılması sağlanmaktadır. Bu eğitim sonucunda katılımcılar, bir işletmenin ISO 45001:2018 standardına uygunluğunu denetleyebilecek ve raporlayabilecek yetkinliği kazanacaklardır.