Çanakkale Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi Nedir

Diş Hekimi Sekreterliği eğitimi, diş kliniği, diş hekimi ofisi veya diş hekimliği merkezlerinde çalışan diş hekimi asistanlarına yönelik bir eğitim programıdır. Bu program, diş hekimleri tarafından sunulan hizmetlerin yönetimi ve diş hekimliği uygulamaları ile ilgili idari ve klinik konulara odaklanmaktadır. Diş hekimi sekreterliği eğitimi, randevu planlama, hasta kayıt tutma, fatura hazırlama, hastalara ait tıbbi kayıtların yönetimi gibi konuları kapsamaktadır. Ayrıca, diş hekimi asistanlarına klinikteki malzeme, cihaz ve ekipmanların yönetimi, sterilizasyon ve enfeksiyon kontrolü gibi konularda da eğitim verilir. Eğitim sonunda başarılı olanlar, diş hekimi asistanı olarak kariyerlerine devam edebilirler.