Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Çanakkale Montessori Eğitimi (Uygulayıcı Belge) Nedir

Montessori eğitimi, İtalyan doktor ve pedagog Maria Montessori tarafından geliştirilen bir eğitim yaklaşımıdır. Montessori eğitimi, öğrencinin özgür iradesiyle kendi öğrenme hızına ve tarzına göre çalışmasına izin verir. Bu yaklaşım, öğrencilerin doğal merakını ve keşif arzusunu kullanarak, kendi öğrenme süreçlerini yönetmelerine yardımcı olur. Montessori eğitimi, birçok farklı yaş seviyesinde uygulanabilir. Çanakkale'deki Montessori eğitimi uygulayıcı belgesi, Montessori eğitim yöntemlerini öğrenerek ve uygulayarak Montessori sınıfının öğretmeni olmak isteyenlere verilen bir belgedir. Bu eğitim, Montessori yöntemlerinin temellerini, öğrencilerin ihtiyaçlarını ve Montessori materyallerinin kullanımını içerir.

NE YAPIYOR ?