Çanakkale Pas 220 Ön Koşul(Gereksinim) Sertifikası

Çanakkale Pas 220 Ön Koşul (Gereksinim) sertifikalı eğitim programı, gıda üretiminde hijyen ve gıda güvenliği yönetim sistemleri konusunda uluslararası standartların belirlenmesinde önemli bir rol oynayan PAS 220 standardına uygun olarak tasarlanmış bir eğitim programıdır. Bu program, gıda üretiminde çalışanlar için tasarlanmıştır ve temel gıda güvenliği ilkeleri, risk analizi ve yönetimi, temizlik ve hijyen, personel eğitimi, tedarik zinciri yönetimi, ekipman bakımı, kalibrasyon ve onaylama gibi konuları kapsamaktadır. Ayrıca, PAS 220 standardının gereklilikleri ve uygulama yöntemleri hakkında detaylı bilgi verir. Eğitim sonunda, katılımcılar PAS 220 standardının gereksinimlerini anlayacak, gıda güvenliği yönetim sistemlerini geliştirmek ve uygulamak için gerekli olan bilgi ve becerilere sahip olacaklardır.