Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Nedir

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Yüksek lisans programı, deniz taşımacılığının yönetimiyle ilgilenen bir mühendislik programıdır. Bu program, deniz taşımacılığının yönetimiyle ilgili olarak öğrencilere teorik bilgi ve pratik beceriler kazandırmayı amaçlar. Program, deniz taşımacılığının yönetimiyle ilgili olarak öğrencilere teorik bilgi ve pratik beceriler kazandırmayı amaçlar.

Yüksek lisans programı, lisansüstü eğitim programıdır ve genellikle bir lisans programını tamamladıktan sonra yapılır. Bu program, deniz ulaştırma işletme mühendisliği konularında daha derin bilgi ve beceri kazandırmayı amaçlar ve öğrencilerine, bu mühendislik dalında daha ileri seviye araştırma ve çalışmalar yapabilme yeteneği kazandırır. Program, genellikle teorik derslerin yanı sıra pratik uygulamalar içeren staj veya çalışma projeleri gibi çalışmaları da içerir.

NE YAPIYOR ?