Endüstriyel Yönetim ve Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı Nedir

Endüstriyel Yönetim ve Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı

Endüstriyel Yönetim ve Bilişim Sistemleri Yüksek lisans programı, öğrencilerine endüstriyel yönetim ve bilgi teknolojilerinin konularında eğitim verir. Bu program, öğrencilerine işletmelerin verimliliğini artırmak, maliyetlerini azaltmak ve kaliteyi yükseltmek amacıyla kullanılan yöntemleri ve araçları öğretir. Program ayrıca, öğrencilere işletmelerde kullanılan bilgi sistemlerinin tasarımı, uygulanması ve yönetimi hakkında bilgi verir. Programın amacı, öğrencilere endüstriyel yönetim ve bilgi sistemleri konularında uzmanlaşmalarını sağlamaktır.