Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Enerji Sistemleri İşletimi ve Teknolojileri Ana Bilim Dalı Yüksek Lisans Programı Nedir

Enerji sistemleri işletimi ve teknolojileri ana bilim dalı (Energy Systems Operation and Technologies) yüksek lisans programı, enerji sistemlerinin işletim ve yönetimi ile ilgili konuları ele alır. Bu programın amacı, öğrencileri enerji sistemlerinin işletiminde ve yönetiminde uzmanlaştırmaktır.

Bu programın içeriği enerji sistemlerinin çalışma prensiplerini, enerji sistemlerinde güncel teknolojileri, enerji sistemlerinin işletim ve yönetimini, enerji sistemlerinin mühendisliğini, enerji piyasalarını ve enerji verimliliğini kapsar. Programın öğrenimine uygun olarak, öğrenciler enerji sistemlerinin işletimi ve yönetimini öğrenebilirler ve aynı zamanda enerji sistemlerinin çalışma prensipleri, güncel teknolojileri ve enerji verimliliği gibi konular hakkında da bilgi sahibi olabilirler.

NE YAPIYOR ?