Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Eski Türk Dili Yüksek Lisans Programı Nedir

Eski Türk Dili Yüksek Lisans Programı

Eski Türk diline ilişkin yüksek lisans programı, Eski Türk dilleri ve kültürleri hakkında daha derin bir anlayışa sahip olmak isteyenler için uygun bir programdır. Bu program, Türk dillerinin tarihi ve gelişimi, dil bilimine giriş ve dil araştırmaları yöntemleri gibi konuları içerebilir. Ayrıca, Eski Türk yazıtlarının okunması, yorumlanması ve anlaşılması gibi pratik beceriler de öğretilebilir. Bu programın öğrenim süresi ve detayları, farklı üniversitelerde farklılık gösterebilir.

NE YAPIYOR ?