Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Fen Bilgisi Öğretmenliği Yüksek Lisans Programı Nedir

Fen Bilgisi Öğretmenliği Yüksek Lisans Programı

Fen Bilgisi Öğretmenliği Yüksek Lisans Programı, öğretmen adaylarına fen bilimleri derslerinin yöntemlerini öğretmek için tasarlanmış bir programdır. Bu program, öğrencilerin fen bilimlerine ilgi duymasını ve anlamasını sağlamaya yöneliktir ve öğretmen adaylarının öğretim tekniklerini geliştirmeyi amaçlar. Program ayrıca, öğretmen adaylarının fen bilimleri derslerinde kullanabilecekleri etkin öğrenme yöntemlerini ve teknolojik araçları kullanmayı da öğretir. Fen Bilgisi öğretmenliği yüksek lisans programı, öğretmen adaylarının fen bilimleri derslerini verirken etkin ve etkili bir şekilde çalışabilmelerine yardımcı olur.

NE YAPIYOR ?