Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Yüksek Lisans Programı Nedir

Gemi İnşaatı ve Gemi Makinaları Mühendisliği Yüksek Lisans Programı

Gemi inşaatı ve gemi makinaları mühendisliği yüksek lisans programı, gemi inşaatı ve gemi makinaları konularını içeren bir yüksek lisans programıdır. Bu programın amacı, öğrencilere gemi inşaatı ve gemi makinaları konularında ileri düzey bilgi ve beceri kazandırmaktır. Program, gemi inşaatı ve gemi makinaları gibi alanlarda çalışmak isteyen mühendisler için ideal bir seçenektir.

Bu programın kapsamında, öğrenciler gemi inşaatı teknolojisi, gemi tasarımı, gemi makinaları tasarımı, gemi makinaları bakım ve onarımı, deniz ve hava taşımacılığı gibi konuları öğreneceklerdir. Ayrıca, öğrenciler gemi makinalarının çalışma prensiplerini ve çeşitli gemi makinalarının tasarımını anlamaya yönelik laboratuvar çalışmalarına da katılacaklardır.

Bu programın sonunda, öğrenciler gemi inşaatı ve gemi makinaları konularında ileri düzey bilgi ve becerilere sahip olacak ve gemi inşaatı ve gemi makinaları gibi alanlarda çalışmaya hazır hale geleceklerdir.

NE YAPIYOR ?