Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Gıda Teknolojisi Yüksek Lisans Programı Nedir

Gıda Teknolojisi Yüksek Lisans Programı

GIDA TEKNOLOJİSİ yüksek lisans programı, gıda üretim ve işleme teknolojisi ile ilgili eğitim vermek amacıyla tasarlanmış bir yüksek lisans programıdır. Bu program, gıda üretim sürecinde gıda güvenliği, kalite kontrolü, besin değeri, ambalajlama ve depolama gibi konuları kapsar.

Program ayrıca, gıda ürünlerinin biyolojik, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerini inceleyerek, gıda üretim sürecinde kullanılan tekniklerin etkilerini değerlendirir. Bu programın amacı, öğrencilere gıda üretim ve işleme alanında uzmanlaşma imkanı sunmaktır.

NE YAPIYOR ?