Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Haberci Nedir

Haberci

Haberci, haberleri toplar, araştırır ve yayınlar veya yayınlamaya hazırlar. Haberci mesleği, gazetecilik, televizyonculuk veya radyoculuk gibi medya alanlarında yapılabilir. Haberci mesleği, medya alanında deneyim ve eğitim gerektirir ve haberciler, haberleri toplama, araştırma ve yayınlama veya yayınlamaya hazırlama becerisi gerektirir. Ayrıca, haberciler, haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde sunma becerisi de gerektirir.

NE YAPIYOR ?