(1)

₺199,00

Öğrencileri tanımak ve anlamak, öğrenme sürecinde önemli bir rol oynamaktadır.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Hemen Başla
  • Ömür Boyu İzleme Garantisi
  • Tüm Cihazlardan 7/24 Erişim

Öğrenciyi Tanıma ve Anlama Teknikleri Semineri

Öğrencileri tanımak ve anlamak, öğrenme sürecinde önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, öğretmenlerin öğrencilerini tanımak ve anlamak için birçok teknik ve strateji kullanmaları gerekmektedir. İşte öğrenciyi tanıma ve anlama teknikleri:

1. Öğrencilerle Bağlantı Kurun: Öğrencilerle bağlantı kurmak, öğrencilerin ilgi ve ihtiyaçlarını anlamak için en iyi yollardan biridir. Sınıf içinde onlarla sohbet edin, ilgi alanları hakkında sorular sorun ve sınıf dışında da etkileşim halinde kalın.

2. Öğrencilerin İhtiyaçlarını Anlayın: Öğrencilerin ihtiyaçlarını anlamak, öğretim sürecinde onlara daha uygun bir yaklaşım sağlayabilir. Bu nedenle, öğrencilerin öğrenme stillerini, öğrenme güçlüklerini, öğrenme seviyelerini ve öğrenme hedeflerini anlamaya çalışın.

3. Sınıf İçinde Gözlemleyin: Öğrencilerin performansını ve davranışlarını gözlemlemek, öğrencilerin ihtiyaçlarını ve zorluklarını anlamanın bir başka yoludur. Öğrencilerin sınıf içindeki etkileşimleri, çalışma alışkanlıkları, dikkat süreleri vb. konularda gözlem yaparak, onların öğrenme sürecinde nelerle karşılaştıklarını anlamaya çalışın.

4. Öğrencilerle Birebir İlgilenin: Sınıftaki öğrencilerin hepsinin farklı özellikleri, ihtiyaçları ve zorlukları olabilir. Bu nedenle, öğrencilerle birebir ilgilenmek, öğrencilerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Birebir görüşmeler, öğrencilerle daha yakın ilişki kurmanıza ve öğrenme hedeflerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.

5. Geri Bildirim Sağlayın: Öğrencilere geri bildirim sağlamak, öğrencilerin performansını daha iyi anlamak için önemli bir araçtır. Öğrencilerin ödevleri, projeleri vb. konularda geri bildirim vererek, onların neyi iyi yaptıklarını ve neyi geliştirmeleri gerektiğini anlamalarına yardımcı olabilirsiniz.

•Seminer Programları 35 ila 240 dk arasında sürecek olup bant kaydıdır.
•Kayıt olduktan sonra hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
•Seminer Katılım Sertifikanız semineriz bittikten hemen sonra e-Devlet sistemine 48 saat içerisinde eklenecektir.
•Seminer sonunda herhangi bir sınav veya bitirme testi yoktur.
•Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
Sertifikalar e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir.

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz sertifikanız ile mesleki gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanızı öz geçmişinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Belgeniz üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir ayrıca Türkiye İlk defa Transkriptle birlikte Edevletten Görüntülenecektir.

Eğitim ve mesleki bilgi birikimine katkıda bulunmak isteyen, ilgili alanda eğitimlerini alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.

18 yaşını doldurmuş olan mezun/çalışanlar ve eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Eğitime Nasıl Katılabilirim ?

'Eğitime Katıl '' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Ödemenizi Kredi Kartı ile yaparsanız sisteminiz otomatik olarak 60-120 saniye içerisinde öğrenci numaranızı oluşturularak SMS olarak giriş bilgilerinizi size iletecektir , EFT / Havale Ödemeleri mesai saatleri içerisinde yaparsanız sisteminiz aynı gün , mesai dışı yaparsanız ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz sms olarak size ulaşacaktır. Sistem Aşamalarını Öğrenci Paneliniz üzerinden görüntüleye bilir , ayrıca SMS olarak tüm bilgilendirmeler gelecektir.

Sıklıkla Birlikte Alınanlar

Çocuklarda Öğrenme Farklılıkları Semineri
    Erken Çocukluk Dönemi Resim Analizi Semineri
    21. Yüzyılda Etkili Öğretmen Olmak