Yorumlar

• Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı Hazırlık Eğitimi

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı (HMGS), hukuk fakültesi mezunlarının avukatlık, yargıçlık, savcılık gibi mesleklerde çalışabilmesi için girmesi gereken ve oldukça rekabetçi bir sınavdır. Bu sınav, adayların hukuki bilgilerini ve uygulama yeteneklerini detaylı bir şekilde ölçer. Hukukun çeşitli dallarından soruların yer aldığı bu sınav, adayların mevzuata hakimiyetini, analitik düşünme becerilerini ve hukuki meseleleri çözme kapasitesini test eder. Sınavın zorluk derecesi yüksek olduğundan, adaylar genellikle sınav hazırlıklarına aylar öncesinden başlarlar.

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı Hazırlığı, adayların sınavı başarıyla geçmelerini sağlamak için kapsamlı bir çalışma sürecini gerektirir. Bu hazırlık sürecinde, genellikle hukuk prensipleri, yasa maddeleri, örnek dava dosyaları ve çeşitli hukuki prosedürler üzerinden yoğun bir çalışma yapılır. Adaylar, sınavda başarılı olabilmek için eski sınav sorularını çözmek, çeşitli hukuk kitaplarından özetler yapmak ve mümkünse hukuk alanında deneyimli eğitimcilerden yardım almak gibi yöntemlere başvururlar. Ayrıca, pek çok aday bu süreçte zaman yönetimi, stres altında doğru karar verme gibi kişisel yeteneklerini de geliştirmeye çalışır.

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı Hazırlığı ile sizde sınav hazırlığınızı kapsamlı şekilde yapabilirsiniz.

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı'na girecekler, ilgili alanda çalışmalarını sürdüren tüm kişiler hazırlık programına başvuruda bulunabilir.

Nasıl Katılırım?

"Eğitime Katıl'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale/EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Kredi ve Banka Kartı ödeme yaptığınızda kaydınız hemen açılıp giriş bilgilerinin SMS olarak gelecektir. Havele/EFT Ödemelerini ise mesai saatleri içerisinde yapmanız durumunda sisteminiz aynı gün, mesai dışı yapmanız durumunda ise ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz SMS olarak size ulaşacaktır.

Başvuru Süreci

• Katılımcılar Dünyanın her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihi aralığında tüm ders videoları açık olup, eğitimleri istediğiniz gün ve saatte 7/24 izleyebilirsiniz.
  • Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu 0543 613 12 00 whatsapp hattımıza iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.
  • Kayıt olan öğrencilere açılan sistemler 2 ay sonra kapatılacaktır.

Banka Hesap Bilgilerimiz

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
Hesap No   : 0067465
Kod             : 0046
Swift           : AKBKTRIS
IBAN           : TR29 0004 6008 7688 8000 0674 65

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFEN AD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ YAZINIZ.)

uzemigunsem@gedik.edu.tr

Yorumlar

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş