İşletme ve Personel Yönetimi Doktora Programı Nedir

İşletme ve Personel Yönetimi Doktora Programı

İşletme ve personel yönetimi doktora programı, işletmelerin insan kaynakları faaliyetlerini inceleyen bir doktora programıdır. Bu program, işletmelerin nasıl personel alımı yapacağını, nasıl personel eğitimi verileceğini ve nasıl işletme kültürü oluşturulacağını öğretir. Öğrenciler, liderlik, motivasyon, iletişim ve takım çalışması gibi insan kaynakları konularını da öğreneceklerdir. Program ayrıca, işletmelerin performans değerlendirme sistemleri, özlük hakları ve işyeri ilişkileri gibi konuları da içerebilir. Bu programın tamamlanması, öğrencilerin işletmelerin insan kaynakları faaliyetlerini etkin bir şekilde yönetebilme yetkinliğine sahip olmalarını sağlar.