Tüm Sertifika Programları

Ücretsiz Seminerler

Kamu Politikaları Yüksek Lisans Programı Nedir

Kamu Politikaları Yüksek Lisans Programı

Kamu Politikaları Yüksek Lisans Programı, kamu yönetimi, kamu politikaları ve kamu sektörü ile ilgili konuları inceleyen bir yüksek lisans programıdır. Program, kamu yönetiminin nasıl çalıştığı, kamu politikalarının nasıl oluşturulduğu ve uygulandığı, kamu sektöründe çalışanların nasıl işlevlerini yerine getirdiği gibi konuları içerebilir. Programın amacı, öğrencilerin kamu yönetimi, kamu politikaları ve kamu sektörü ile ilgili bilgi ve becerilere sahip olmalarını sağlamaktır. Program, genellikle bir üniversitede veya yükseköğretim kurumunda verilmektedir ve genellikle bir yıl sürer.

NE YAPIYOR ?