Kimse Bilmez / Mehmet Güreli Şarkı Sözleri

Mehmet Güreli Kimdir?

80'lerde birçok sanat dalında eserler sunan Güreli, döneminde "sanatın çok yönlü ustası" olarak tanınıyordu. 1985 yılında ilk öykü kitabı olan "Sıcak Bir Göz" yayımlandı. Leylâ Erbil'in "Vapur" isimli öyküsünden ilham alarak 1986'da "Vapurlar" adında 18 dakikalık bir kısa film hazırladı. Bu çalışmasının ardından 2003 yılında "Necdet Mahfi Ayral" ve 2006 yılında "İstanbul'a Yolculuk - Dünya Yazarlarının Gözüyle" isimli belgesellerini ortaya koydu. Güreli, sanat alanında çok yönlü bir yetenek olarak eserlerini sunmaya devam etti ve edebiyattan sinemaya kadar geniş bir yelpazede eserler verdi.

Kimse Bilmez Şarkısı Ne Zaman Çıktı?
2017 yılında çıkmıştır.

Kimse Bilmez / Mehmet Güreli Şarkı Sözleri
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye?
Kimse bilmez, kimse bilmez
Güle baktıkça çırpınır yüreği bülbülün
Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye?
Kimse bilmez, kimse bilmez

Diğer Şarkı Sözleri İçin Buraya Tıklayınız!