Mimarlık Ve Tasarım Doktora Programı Nedir

Mimarlık Ve Tasarım Doktora Programı

Mimarlık ve Tasarım İngilizce doktora programı, mimarlık ve tasarım alanlarında uzmanlaşmayı amaçlar ve programın dersleri İngilizce olarak verilir. Bu program, mimarlık ve tasarım alanlarındaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri öğretir ve öğrencilere mimarlık ve tasarım konularında ileri düzeyde bilgi ve beceri kazandırır.

Program ayrıca öğrencilere mimarlık ve tasarım alanlarındaki araştırma yapma becerilerini de kazandırır ve öğrencilerin mimarlık ve tasarım alanlarında kariyerlerine devam etmelerine yardımcı olur. Program genellikle birkaç yıl sürer ve öğrencilerin tez çalışmasını içerir