Online İngilizce YÖKDİL Soru Çözümü (CANLI)

Online İngilizce YÖKDİL Soru Çözümü (CANLI)

₺2.449,00

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim

Online İngilizce YÖKDİL Soru Çözümü
(CANLI)

Online İngilizce YÖKDİL Soru Çözümü Eğitiminde YÖKDİL' de puanını yükseltmeyi hedefleyenler için, sınav soru tiplerinin ayrıntılı çözüm tekniklerinin yanı sıra, özgün ve geçmiş sınav soruları üzerinden pratiği artırma imkanı sunulur. Bu yaklaşım, adayların sınav performansını arttırmalarına yardımcı olur.

YÖKDİL,
Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı olarak bilinir ve adayların yabancı dil bilgilerini belgelendirmek amacıyla ÖSYM koordinasyonunda düzenlenir. Başlangıçta Anadolu Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen bu sınav, 2019 yılından itibaren ÖSYM'nin sorumluluğuna geçmiştir.

Yılda iki defa, ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde, gerçekleştirilen bu sınavla adayların Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler gibi 3 temel alanda dil becerileri değerlendirilir. Sadece İngilizce değil, aynı zamanda Almanca, Arapça ve Fransızca gibi dillerde de yeterlilikleri ölçen bu sınav, lisansüstü eğitimden kamu kurumlarına kadar birçok alandaki başvurularda dil yeterliliği belgesi olarak kabul edilir. Sınavlar: YÖKDİL, yılda iki defa örgün sınav olarak (ilkbahar ve sonbahar) yapılmaktadır.

• Diller: Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavında Arapça, İngilizce, Almanca ve Fransızca dilleri bulunmaktadır.

• Soru Sayısı ve Sınav Süresi: YÖKDİL' de çoktan seçmeli 5 cevap şıklı 80 soruluk bir test uygulanır. Sınav 180 dakika (3 saat) sürmektedir. Sınavda yapılan yanlış doğruyu götürmemektedir. Sınav esnasında ilk 135 dakika ve son 15 dakika içerisinde salonu terk etmek yasaktır. Bu zaman dilimlerinde dışarı çıkanlar geri alınmaz ve sınavları geçersiz kabul edilir.

• Geçerlilik Süresi: YÖKDİL sınavından alınan sonuçlar, sınav tarihinin üzerinden 5 yıl geçene kadar geçerli sayılır ve bu dönem içerisinde başvurular için kullanabilirsiniz.

Online İngilizce YÖKDİL Soru Çözümü Konu Başlıkları

• Dil Bilgisi
  • Kelime Bilgisi
  • Edat
  • Okuma
  • Soru Tipleri
  • Deneme Sınavları

Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Tarafınıza eğitiminizi tamamladıktan sonra 5 iş günü içerisinde e-Devlet üzerinden gönderilecektir.  Fiziki kargo istemeniz ek ödeme yapmanız gerekmektedir.

Fiziki kargo tercihi yapan, kargo gönderimi sağlanan ve buna rağmen teslim almayan ve sertifikası merkezimize dönen adayların yeniden kargo gönderimi yapılması için 500 ₺ ek ödeme yapması gerekmektedir. Size gönderilen kargoları lütfen teslim alınız. Teslim alınmaması ve yeniden kargolanması için ek ödeme yapılmaması durumunda adayın belgesi 1 ay (30 gün) içerisinde imha edilecektir.

Türkçe ve İngilizce Sertifika Örneği;

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite Onaylı Sertifika

• Katılımcılara, alanlarına yönelik 2 adet ücretsiz yayın hediye edilecektir,
  • 2 Adet Kur Eğitimi hediye edilecektir,
  • Eğitim ile ilgili PDF-Powerpoint Kaynak ve Tüm Dokümanlar,
  • %100 Canlı Eğitim Programı,
  • Kaçırılan eğitimi 48 saat içerisinde sistem üzerinden istediğiniz kadar yeniden izleme imkanı,
  • Canlı yayın esnasında eğitime bir e bir soru sorma imkanı,
  • Sınav Tarihine Kadar sınırsız erişim ve tekrar hakkı,
  • 70 Puan Garantisi! (70 Puan alana kadar sistem erişiminize açık kalacaktır.)

Kimler Katılabilir?

• Lisans ve yüksek lisans öğrencileri,
  • Akademik kariyer düşünenler,
  • Akademik kadro yükselişi hedefleyenler,
  • Hazırlık sınıfından muaf olmak isteyen kişiler
  • TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı), DUS (Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı), EUS (Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı) ve doçentlik sınav başvurusunda bulunacak adaylar,
  • Kariyer planlamasında YDS / YÖKDİL puanını önemli görenler ve
  • Dil tazminatı almayı düşünen kişiler gibi, bu alana ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

"Lütfen Paket Seçimi Yapınız'' butonuna tıklayarak YDS / YÖKDİL eğitiminizi ve hediye kur eğitiminizi seçtikten sonra "Seçimi Bitir" butonuna bastıktan sonra "SEPETE EKLE" butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

• Tüm işlemler online gerçekleşecektir.
  • Kendi müsaitliğinize göre sisteme girip eğitim videolarınıza 7/24 erişim sağlayabileceksiniz.
  • Eğitim sonunda test usulü sınavınız olacaktır.
  • Sınavlar ortalama 20-40 soru arasında olmaktadır.
  • Geçme notu 50 puandır.
  • Kayıt olduğunuz eğitimi tamamlamak için 60 gün süreniz bulunmaktadır. 60 gün sonunda eğitim ve sınav sisteminiz kapatılacaktır. Herhangi bir süre uzatması yapılmayacaktır. 60 günde tamamlanmayan eğitimlerde sürenizi uzatmak için belirlenen ücreti ödemeniz gerekmektedir.
  • 3 defa ücretsiz sınav hakkınız bulunmaktadır, adaylarımızın %99'u ilk sınav haklarında başarılı olmaktadır. Eğer 3 sınav hakkınızda da başarılı olamaz iseniz ek 1 sınav hakkı tanımlanacaktır ve ücreti 500₺'dir.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum

Son İncelemeler

GEDİKSEM NE YAPIYOR?

Üniversite onaylı ve e-Devlet'te sorgulanabilir sertifikalı eğitimler ile size destek oluyoruz. Resmi ve geçerli sertifikalar ile kariyerinize yön verin!