Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.
Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.
Pilav Kaç Dakika Kaynamalı
Pilav yaparken, öncelikle pirinci birkaç kez yıkayarak nişastasını gidermek önemlidir. Ardından pirinci şeffaflaşana kadar kavurun ve üzerine ölçülü sıcak suyu ekleyin. Suyun kaynaması genellikle 3-5 dakika sürer. Su kaynadığında tencerenin kapağını kapatıp, ocağın altını kısarak pilavı 15-20 dakika kadar kısık ateşte pişirin. Pilav suyunu tamamen çektikten sonra, ocaktan alıp tencerenin üzerine temiz bir bez veya kağıt havlu koyarak kapağını kapatın ve 10-15 dakika kadar demlenmeye bırakın. Bu süreç, pilavın tane tane ve lezzetli olmasını sağlar.
Sıklıkla Birlikte Okunanlar
NE YAPIYOR?
e-Devlet ve Üniversite Onaylı Sertifikalar kariyerinizde sizi bir adım öne taşımaktadır. Üniversite Güvencesi İle İhtiyacınız Olan Güncel İçerikler burada!