Sefo, Simge – Görmem Böylesini Sözleri

SEFO KİMDİR?

Sefo, 16 Mart 1998'de doğmuş ve Samsun'da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzonlu olan rap şarkıcısı, Trabzon'un Araklı ilçesindendir. Sefo'nun hayatı, hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Özel hayatı sıkça merak edilen Sefo'nun evli olup olmadığı araştırılır; ancak Sefo evli değildir ve bilindiği kadarıyla sevgilisi de yoktur. Hayranları ayrıca "Sefo hangi takımı tutuyor?" sorusunu da sıkça sorar. Galatasaray taraftarı olan Sefo, çıkardığı tekliler ile kısa sürede büyük bir popülerlik kazanmıştır.

SİMGE KİMDİR?

Şarkıcı Simge Sağın, 8 Ağustos 1981'de İstanbul, Şişli'de doğmuştur. Babası müzisyen olan Simge, çocukluğundan itibaren müzikle iç içe büyümüştür. 12 yaşında gitar çalmaya başlayan Simge, zamanla kendi bestelerini yapmaya başlamıştır.
İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi bölümünde eğitim aldıktan sonra popüler müzik dünyasında çalışmaya başlamıştır. İlk profesyonel deneyimini sanatçı Zeynep Dizdar'ın orkestrasında kazanan Simge Sağın, daha sonra Gülşen'e dört yıl, Yaşar Günaçgün ve Serdar Ortaç'a ise ikişer yıl sahnede vokalist olarak eşlik etmiştir.

GÖRMEM BÖYLESİNİ SÖZLERİ

Simge, Sefo-o-o-o
Yarama tuz bastım, doğdum küllerden yine (yine)
Kafama çok taktım, vurdum dile (dile)