Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Sosyoloji Mezunu Aile Danışmanı Olabilir Mi?

Sosyoloji mezunları uygun eğitim ve sertifikasyon programlarını tamamladıkları takdirde aile danışmanı olabilirler. Bu süreç Üniversiteler tarafından verilen teorik ve uygulamalı dersler içeren en az 450 saatlik aile danışmanlığı eğitim programlarının başarıyla tamamlanmasını gerektirir. Programı tamamlayan sosyoloji mezunları, aile danışmanlığı sertifikası alarak bu alanda profesyonel olarak çalışma hakkı kazanırlar.

Türkiye'nin En Geniş Kapsamlı (1000+ saatlik geniş içeriğe sahip) Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Programı Hakkında Detaylı İnceleme ve Başvuru İşlemleri İçin Lütfen Buraya Tıklayınız.

NE YAPIYOR ?