Tüm Sertifika Programları

Çeşitli alanlarda uzmanlık kazanabileceğiniz sertifika programlarımızı keşfedin ve kariyerinize yeni bir yön verin.

Ücretsiz Seminerler

Farklı konularda bilgi sahibi olabileceğiniz ücretsiz seminerlerimize katılarak kendinizi geliştirin ve yeni perspektifler kazanın.

Tavuk Kaç Dakikada Haşlanır

Tüm Tavuk:

  • Süre: 60-90 dakika
  • Kıvam: Et yumuşak ve tamamen pişmiş olmalıdır.


Tavuk Göğsü:

  • Süre: 15-20 dakika
  • Kıvam: Et beyazlaşmış ve yumuşak olmalıdır.


Tavuk Butu ve Kanadı:

  • Süre: 30-40 dakika
  • Kıvam: Et kemikten kolayca ayrılmalı ve tamamen pişmiş olmalıdır.


İpuçları:

  • Tavuğu haşlamadan önce temizleyin ve gerekiyorsa parçalayın.
  • Haşlama suyuna tuz, defne yaprağı, soğan, sarımsak ve havuç gibi malzemeler ekleyerek lezzet katabilirsiniz.
  • Tavuğun pişip pişmediğini kontrol etmek için bir çatalla etin en kalın kısmına batırın; et kolayca ayrılıyorsa ve suyu berraksa tavuk pişmiş demektir.
Anasayfa Giriş Yap Kategoriler