Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Nedir

Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü

Tekstil ve moda tasarımı bölümü, tekstil ve moda alanında çalışmak isteyenler için uygun bir meslek alanıdır. Bu bölümde öğrenciler, tekstil ürünlerinin tasarımı, moda tasarımı, tekstil ürünlerinin üretimi, tekstil ve moda trendleri gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, bu bölümde öğrenciler tekstil ve moda tasarımı konusunda gerekli olan bilgi ve becerilere de sahip olurlar.

Bu bölümde öğrenciler aşağıdaki gibi konuları öğrenebilirler:

Tekstil ürünlerinin tasarımı

Moda tasarımı

Tekstil ürünlerinin üretimi

Tekstil ve moda trendleri

Tekstil ve moda tasarımı konusunda gerekli bilgi ve beceriler

Bu bölümde mezun olanlar, tekstil ve moda alanında çalışmak isteyenler için uygun bir meslek alanıdır.