Tohum Bilimi ve Teknolojisi Bölümü Nedir

Tohum Bilimi ve Teknolojisi Bölümü

Tohum bilimi ve teknolojisi bölümü, tarım alanında çalışmak isteyenler için uygun bir meslek alanıdır. Bu bölümde öğrenciler, tohum bilimi, tohum teknolojisi, tohum üretimi, tohum işleme ve tohum depolama gibi konuları öğrenirler. Ayrıca, bu bölümde öğrenciler tohum bilimi ve teknolojisi konusunda gerekli olan bilgi ve becerilere de sahip olurlar.

Bu bölümde öğrenciler aşağıdaki gibi konuları öğrenebilirler:

Tohum bilimi,

Tohum teknolojisi,

Tohum üretimi,

Tohum işleme,

Tohum depolama,

Tohum bilimi ve teknolojisi konusunda gerekli bilgi ve beceriler

Bu bölümde mezun olanlar, tarım alanında çalışmak isteyenler için uygun bir meslek alanıdır. Bu bölüm mezunları tohum bilimi ve teknolojisi konularında çalışmalar yapabilir ve tarım alanında tohum bilimi ve teknolojisi konularında uzmanlaşabilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/organik-tarim-sertifikali-egitim-programi