Uçak Gövde Motor Bakım Doktora Programı Nedir

Uçak Gövde Motor Bakım Doktora Programı

Bu program, uçak ve uçak motorlarının bakım, tasarım ve performanslarıyla ilgili her tür deneysel ve teorik çalışmaları hedefler ve öğrencilerin, uçak ve uçak motorlarıyla ilgili uçuş teorisi, uçuş mekaniği, uçak malzemeleri, yanma, termodinamik, ısı transferi, akışkanlar mekaniği ve fizik, istatistik, kimya, matematik, sayısal ve eniyileme yöntemleri gibi diğer disiplinler yardımıyla, uçak ve itki sistemleri alanında araştırma ve geliştirme faaliyetlerine yönelik çalışmalar yapar.