Seçiminiz gerçekleştiriliyor. Lütfen Bekleyiniz.
Ücretsiz - Çocukların Hayatında Oyunun Önemi ve Oyun Terapisi Eğitimi

(130)

Ücretsiz - Çocukların Hayatında Oyunun Önemi ve Oyun Terapisi Eğitimi

₺0,00

Sertifika Seçenekleri
Transkriptli ve farklı dillerde sertifikalar, iş başvurularında daha fazla ön plana çıkmanızı sağlar.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim
  • Üniversite Onaylı ve e-Devlet Üzerinden Sorgulanabilir

Ücretsiz Çocukların Hayatında Oyunun Önemi ve Oyun Terapisi Eğitimi

Oyun, çocukların gelişiminde hayati bir rol oynar. Çocuklar, oyun aracılığıyla çevrelerini keşfeder, problem çözme becerilerini geliştirir ve sosyal etkileşimler kurarlar. Oyun, sadece eğlence değil, aynı zamanda çocukların duygusal ve zihinsel gelişimi için de önemli bir araçtır. Özellikle küçük yaşlardaki çocuklar, oyun oynayarak kendilerini ifade eder ve dünyayı anlamlandırır.

Oyun terapisi, bu doğal öğrenme sürecini destekleyen profesyonel bir yaklaşımdır. Oyun terapisi, çocukların yaşadıkları duygusal zorlukları ve travmaları anlamalarına yardımcı olmak amacıyla uzmanlar tarafından kullanılır. Çocuklar, terapi sırasında oyunlar aracılığıyla duygularını ve düşüncelerini ifade ederken, terapist de bu süreçte onları destekler. Bu yöntem, çocukların duygusal yaralarını iyileştirmelerine, stres ve kaygı ile başa çıkmalarına yardımcı olur.

Oyun terapisi, çocukların güvenli bir ortamda kendilerini ifade etmelerini sağladığı için, özellikle zorlanılan duygusal durumlarda etkili bir yöntemdir. Sonuç olarak, oyun çocukların hayatında vazgeçilmez bir yer tutarken, oyun terapisi de duygusal ve zihinsel sağlıklarını destekleyen önemli bir uygulamadır.

Ücretsiz Eğitim Nedir?

İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak ücretsiz eğitimlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Siz de farklı alanlarda ücretsiz eğitimlerimize katılarak kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.

Ücretsiz Eğitime Kimler Katılabilir?

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen herkes ücretsiz eğitimlere başvurabilir. Herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Ücretsiz Eğitime Nasıl Katılabilirim?

Mevcut seçeneklerden dilediğiniz seçeneği seçmenizin ardından Eğitime Katıl butonuna tıklayaral açılan ekranda kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir.

Ücretsiz Eğitime Katıldım, Belge Alabilirmiyim?

Mevcut seçeneklerden dilediğiniz sertifika seçeneği seçerek eğitime katılmanız durumunda en geç 7 iş günü içerisinde, Üniversite Onaylı ve Rektör İmzalı sertifikalar e-Devlet'e Kişisel bilgilerinize özel (Ad-Soyad-TC Kimlik Numarası) olarak aktarılacaktır. Fiziki sertifika talebinde bulunmanız halinde sertifikanız adresine gönderilecektir. (Ücretsiz Kargo)

Belgemi Aldım, Nasıl Görüntüleyebileceğim?

e-Devlet ekranında https://www.turkiye.gov.tr/istanbul-gedik-universitesi-sertifika-sorgulama adresi üzerinden sahip olduğunuz belgeyi görüntüleyebilirsiniz. (Sahip olduğunuz belge/belgeler en geç 7 iş günü içerisinde e-Devlet aktarımı sağlanacaktır.). Fiziki sertifika talep etmeniz durumunuzda ise en geç 15 iş günü içerisinde adresinize kargo gönderimi yapıcaktır.

Öğrenci Sistemine Nasıl Giriş Sağlayacağım?

Sms ile tarafınıza gelen kullanıcı bilgileri ile öğenci sisteminize giriş sağlayabileceksiniz.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum