Seçiminiz gerçekleştiriliyor. Lütfen Bekleyiniz.
Ücretsiz - Kendini Tanıma ve Motivasyon Eğitimi

(130)

Ücretsiz - Kendini Tanıma ve Motivasyon Eğitimi

₺0,00

Sertifika Seçenekleri
Transkriptli ve farklı dillerde sertifikalar, iş başvurularında daha fazla ön plana çıkmanızı sağlar.

Öne Çıkanlar

• Eğitime Anında Başla
  • Kamu ve Özel Sektörde Geçerli
  • Bilgisayar, Telefon ve Tabletten Erişim
  • Üniversite Onaylı ve e-Devlet Üzerinden Sorgulanabilir

Ücretsiz Kendini Tanıma ve Motivasyon Eğitimi

Kendini tanıma, bireyin kim olduğunu, güçlü ve zayıf yönlerini, değerlerini ve hedeflerini anlaması sürecidir. Bu süreç, kişinin hem kişisel hem de profesyonel hayatında daha bilinçli kararlar almasına yardımcı olur. Kendini tanıyan bireyler, ne istediklerini daha net bilirler ve bu doğrultuda hedefler belirleyerek motivasyonlarını koruyabilirler. Motivasyon ise bireyin hedeflerine ulaşmak için gösterdiği içsel veya dışsal enerjiyi ifade eder.

Kendini tanıyan bir kişi, motivasyon kaynaklarını daha iyi anlayabilir ve bu kaynakları verimli bir şekilde kullanabilir. Örneğin, bir kişinin kendi ilgi alanlarını ve yeteneklerini tanıması, onu motive eden faktörleri belirlemesine yardımcı olur. Bu sayede, kişi hedeflerine ulaşmak için gerekli olan adımları atarken daha az zorluk yaşar. Kendini tanıma ve motivasyon, bireyin hayatında başarılı ve tatmin edici bir yolculuk sürdürmesi için temel unsurlardır.

Bu iki kavram, bireylerin içsel potansiyellerini keşfetmelerine ve bu potansiyeli en iyi şekilde kullanmalarına olanak tanır. Kendini tanıyan ve motive olan bireyler, hem kişisel gelişimlerini hem de yaşam kalitelerini artırarak hedeflerine ulaşmada daha başarılı olurlar.

Ücretsiz Eğitim Nedir?

İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi olarak ücretsiz eğitimlerimizi sizlerle buluşturuyoruz. Siz de farklı alanlarda ücretsiz eğitimlerimize katılarak kişisel gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.

Ücretsiz Eğitime Kimler Katılabilir?

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen herkes ücretsiz eğitimlere başvurabilir. Herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.

Ücretsiz Eğitime Nasıl Katılabilirim?

Mevcut seçeneklerden dilediğiniz seçeneği seçmenizin ardından Eğitime Katıl butonuna tıklayaral açılan ekranda kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir.

Ücretsiz Eğitime Katıldım, Belge Alabilirmiyim?

Mevcut seçeneklerden dilediğiniz sertifika seçeneği seçerek eğitime katılmanız durumunda en geç 7 iş günü içerisinde, Üniversite Onaylı ve Rektör İmzalı sertifikalar e-Devlet'e Kişisel bilgilerinize özel (Ad-Soyad-TC Kimlik Numarası) olarak aktarılacaktır. Fiziki sertifika talebinde bulunmanız halinde sertifikanız adresine gönderilecektir. (Ücretsiz Kargo)

Belgemi Aldım, Nasıl Görüntüleyebileceğim?

e-Devlet ekranında https://www.turkiye.gov.tr/istanbul-gedik-universitesi-sertifika-sorgulama adresi üzerinden sahip olduğunuz belgeyi görüntüleyebilirsiniz. (Sahip olduğunuz belge/belgeler en geç 7 iş günü içerisinde e-Devlet aktarımı sağlanacaktır.). Fiziki sertifika talep etmeniz durumunuzda ise en geç 15 iş günü içerisinde adresinize kargo gönderimi yapıcaktır.

Öğrenci Sistemine Nasıl Giriş Sağlayacağım?

Sms ile tarafınıza gelen kullanıcı bilgileri ile öğenci sisteminize giriş sağlayabileceksiniz.

0 yoruma göre

Düşüncelerini paylaş

Bu eğitimi kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer kişiler ile paylaşın

Yeni Yorum