120,00 TL

AYŞENUR YAZICI İLE İLETİŞİM EĞİTİMLERİ

180,00 TL 120,00 TL (%18 KDV Dahil)

*DOĞRU TÜRKÇE KULLANIMI
*HİTABET TEKNİKLERİ
*TOPLULUK ÖNÜNDE KONUŞMA TEKNİKLERİ

DOĞRU TÜRKÇE EĞİTİMİ

Öğrencilerimizin dünyanın en eski, en güzel dillerinden olan Türkçemizi doğru ve etkili kullanmalarını çok önemsiyoruz. Türkiye’yi doğru anlamak, bu ülkede yaşayanların düşüncelerini doğru tahlil edebilmek, binlerce yıllık Türk kültür ve medeniyet birikiminden yararlanabilmek için Türkçeyi çok iyi bilmek gerekmektedir.

HİTABET TEKNİKLERİ

Konuşmanın en önemli enstrümanları olan sesi ve nefesi doğru kullanmaya yönelik; hayat boyu uygulanabilecek teknikler ve egzersizler üzerinde çalışılmalar yapılır. Sesin doğru kullanımı, diyafram nefesi ve etkin nefes çalışmaları, rahatlama, heyecanı kontrol altına alma gibi çalışmalar üzerinde durulur. Etkili konuşma becerisi ile kendinizi daha iyi ifade edebilir, kişileri ikna etme yeteneği kazanabilirsiniz.

AYŞENUR YAZICI KİMDİR?
Ayşenur Yazıcı 1958 yılında Elazığ'da ilk çocuk olarak dünyaya geldi.

İlkokulu Anadolu'nun çeşitli yerlerinde, ortaokulu Paris'te, liseyi Ankara Tevfik Fikret Lisesinde, üniversiteyi Fransa'nın Lyon şehrinde Rhone akademisinde tamamladı. Kozmetoloji ve sahne sinema sanatları eğitimi aldı.

1983 Yılında İzmir TRT de çalışmaya başladı. TRT'deki işine devam ederken Christian Dior firmasının Türkiye temsilciliğinde 5 yıl teknik müdür ve eğitmen olarak görev aldı. Printemps Mağazalarının reklâm, animasyon ve halkla ilişiler müdürlüğü görevinde bulunduğu yıllarda geniş çerçeveli kozmetik promosyonlarının ilk uygulayıcısı ve tanıtıcısı oldu. 1990 Yılından beri özel televizyonlarda spiker olarak çalışıyor, programlar yapıyor. Bu meslekte 50'den fazla ödülü var. Türk Dil Kurumu tarafından en büyük unvan olan "Türkçe'yi en iyi kullanan spiker" ödülüne layık görüldü.

BAŞVURU ŞARTI

Türkiye ve dünyanın her yerinden dileyen herkes eğitime başvurabilir ve sertifika sahibi olabilir.

Kursiyer, sertifikaya hak kazanabilmesi için eğitim sonunda yapılacak sertifika sınavından başarılı olması gerekir. Sertifika sınavı yine internet ortamında uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılır. Sertifika sınavından en az 50 puan alınması gerekir.Kursiyerin, sınav tarihleri aralığında üç defa sınava girme hakkı vardır.  Kursiyerin en yüksek aldığı not geçerli olur. Sertifika sınav dönemi bittikten sonra kursiyerin sertifikası hazırlanır ve başvuru esnasında belirttiği adrese kargo alıcı ödemeli gönderilir.

Benzer Ürünler

Sepetim