Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
Bayrak Formasyonu ve Flama Formasyonu Nedir

4.3
%33 İNDİRİM 199 ₺ 299 ₺
ÖN KAYIT OLUŞTUR ÖN KAYIT OLUŞTUR
test

Bayrak Formasyonu ve Flama Formasyonu Nedir

Bayrak formasyonu ve flama formasyonu, teknik analizde fiyat grafiğinde sıkça gözlemlenen ve trend devam eden formasyonlardır. Bu formasyonlar, mevcut trendin durakladığı ve sonra yeniden devam edeceği anlamına gelir.

Bayrak formasyonu, yükseliş trendinde olan bir varlığın kısa süreli düzeltme yaşadıktan sonra tekrar yükselişe geçeceği zamanlarda görülür. Grafikte, dikdörtgen bir bayrak şeklini andıran düşüş eğilimli bir çizgi çizilir ve ardından tekrar yükseliş trendi başlar. Bayrak formasyonunda, düşüş ve yükseliş arasındaki zaman dilimi genellikle kısa olur ve işlem hacmi düşüş yaşandığı süre boyunca düşerken, yükseliş trendinin başladığı noktada tekrar artar.

Flama formasyonu ise bayrak formasyonuna benzese de, burada düzeltme aşaması daha simetrik ve kısa vadeli olarak görülür. Yani grafikte, dikdörtgen bir flama şekline benzer bir düzeltme yaşanır ve daha sonra önceki yükseliş trendi devam eder. Flama formasyonunda da işlem hacmi düşüş döneminde azalırken, yükseliş trendi başladığında tekrar artar.

Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı SEMİNER SERTİFİKASI Sahibi Olacaksınız. Alttaki format ÖRNEKTİR.  (Sertifikanız e-Devlet üzerinden gönderilecektir.) Fiziki kargo istemeniz durumunda belge ve gönderim ücreti 180 TL'dir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Başvuru Süreci

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ