Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te Sorgulanabilir Olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺

%77 İNDİRİM 320 ₺ 1450 ₺
ÖN KAYIT OLUŞTUR
Blender Eğitimi Temel seviye Sertifika Programı

Blender Eğitimi nedir?

Blender, özgür bir üç boyutlu modelleme ve canlandırma uygulamasıdır.

Blender tasarısı, 1998'de Hollanda'da kurulan Neo Geo adlı canlandırma stüdyosunun uygulamasıdır. Blender daha sonradan açık kaynak kodlu bir programa dönüşmüştür. Blender masaüstü ya da mobil oyunlar yapabilmek, animasyonlar oluşturabilmek, 3D yazıcılarda kullanılmak üzere modeller üretebilmek için mükemmel bir programdır. Blender'da ortaya çıkardığımız modelleri birçok farklı formatta çıkartabilir, birçok farklı program ya da oyun motorunda kullanabiliriz. Tüm bu güzel özelliklerinin yanısıra Blender tamamen ücretsiz bir modelleme programıdır. Eğer sizde blender programını derinlemesine öğrenmek ve bulunduğunuz sektörde 1 adım önde olmak istiyorsanız bu eğitim tam sizlere göre. Eğitimde görüşmek üzere.

Blender Eğitimi kazanımları

3D model tasarımını kimileri kariyer, kimileri okul, kimileri ise sadece hobi için öğrenmek istiyor. Ülkemizde ise bu alana olan ilgi günden güne artıyor. Blender'ın ise hem ücretsiz, hem düşük boyutlu, hem açık kaynak kodlu, hem de yapabileceklerinin sınırsız olması Blender'ın popülerliğini yıldan yıla katlayarak arttırıyor. Hangi 3D tasarım programını kullanmalıyım sorusunu soracak olursak bu işe Blender ile başlamak harika bir fikir. Blender'ı sıfırdan temelleriyle ve bol uygulamayla öğrenmek en doğrusu olacaktır. Blenderi öğrenmek ve yeni sürümle gelen yenilikleri görmek isteyenler için sahip olunması gereken bir kaynaktır. Eğitim programı için yüksek motivasyon ile bu programa dahil olursanız, örneğin günde en az 1 saatinizi video izleyip pratik yaparsanız bu programın iyi bir kullanıcısı olabileceğinizi belirtmek isterim.

Blender Eğitimi içeriği (KONU BAŞLIKLARI)

DERS İÇERİĞİ

Blender eğitim programımız kapsamında program içindeki en temel modüller olan sketch, ve 3d tasarım gibi bir çok modülü birlikte görüyor olacağız. İlk olarak programın arayüzü tanıtımı ve giriş kısmını inceleyeceğiz.

Blender arayüz,
Modellemeye giriş
Modifiers
Renklendirme, materyaller ve dokular
Sahne, kamera ve ışıklandırma
Render alma ve render ayarları

Bu eğitimi kullanarak, Blender genel arayüzü ve kullanım yöntemleri hakkında bilgi sahibi olabileceksiniz.

Neden Blender öğrenmeliyim?

Blender programı ürün geliştirmeye yönelik hazırlanmış bir mühendislik yazılımıdır. Bu eğitim setine başlamak için herhangi bir Blender bilginiz, veya herhangi bir 3D tasarım programına ait bir bilgi birikiminiz olmasına gerek yok. Bu eğitim seti sıfırdan başlayıp sizi ileri seviye bir Blender kullanıcısı haline getirmek üzere tasarlandı. Kursu tamamladığınızda ise, yapmak istediğiniz ya da hayal ettiğiniz projelerinizi, hemen hemen bütün katı cisim modellerini yapabileceksiniz. Blender programıyla ile bu özellikler kazanılmaktadır.  Bu eğitim seti ile sıfırdan bu programı öğrenmeye başlayacaksınız. Programın ara yüzünü tanıyacak, iki boyutlu tasarımlar için Sketch bölümündeki tüm komutları öğrenip uygulayacak, Üç boyutlu modelleme, montajlı modellerin oluşturulması gibi program içerisinde yer alan birçok bölümü etkin bir şekilde öğreneceksiniz.

Bu eğitim programına kimler katılmalı?

• Sıfırdan Karakter modelleme, renklendirme ve isketlenlendirme öğrenmek isteyenlere
  • Orta seviyede olup bilgilerini daha fazla geliştirmek isteyenlere
  • Blender öğrenerek 3D modelleme mesleği yapmak isteyenlere
  • Karakter modellemeye meraklı olanlara
  • 3D Modellemeyi öğrenmek isteyenlere

Gerekli bilgi seviyesi ve araçlar nelerdir?

Bilgisayar ve internet bağlantısı
Blender programı kurulumu
Yetkinliklerini geliştirme isteğiyle birlikte yüksek motivasyon ve çaba

320 ₺ 1450 ₺