HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet
Canlı Arapça YDS / YÖKDİL Kursu 70 PUAN GARANTİSİ!

Yıldız Puanı
(47)
Fiyatı
%58 İNDİRİM 2899 ₺ 7050 ₺
KALAN 14 Kontenjan
ÖN KAYIT OLUŞTUR ÖN KAYIT OLUŞTUR

Canlı Arapça YDS / YÖKDİL Kursu 70 PUAN GARANTİSİ!

Canlı Arapça YDS/YÖKDİL Kursu, YDS (Yabancı Dil Sınavı) ve YÖKDİL (Yükseköğretim Kurulu Dil Sınavı) sınavlarına hazırlık amacıyla verilen bir eğitim türüdür. Bu tür kurslar genellikle internet üzerinden gerçekleştirilir ve öğrencilere sınavda yapabilecekleri hataların önüne geçmek için gerekli olan dil bilgisi, okuma, dinleme ve yazma becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Grammer Konu Anlatımı,
Grammer Konuları Soru Çözümü,
Soru Çözüm Yöntem ve Stratejileri,
Okuma Çalışmaları,
Kelime Çalışmaları,
Yazma Çalışmaları,
xxx Soru YÖKDİL & xxx Soru YDS Detaylı Soru Çözümü
Alana Özgü Deneme Seti,
Çıkmış Soruların PDF Dokümanları,
PDF Kelime Çalışma Notları,
PDF Dokümanlar/Powerpoint Sunuları ve Kullanılan Tüm ders Materyalleri,
Soru Çözüm ve Soru Çözüm Yöntemleri,
Katılımcıların Gelişimine Yönelik Ödevlendirmeler,
Online Deneme Sınavı ,
2 Adet Hediye Kitap Kargo İle Tarafınıza İletilecektir,
WhatsApp veya Telegram Soru Çözüm Grubu

BİLGİLENDİRME

1) İlk sınavda 70 ve üzeri puan alınamaması durumunda alınan eğitimin bant kaydı sınavdan 70 puan alıncaya dek açık tutulacaktır. Tekrar tekrar dinlenebilir olacaktır.
2) xx tarihinde gerçekleştirilen canlı dersin yayın tekrarı en geç 48 saat içinde sisteme aktarılacak ve yeniden istenildiği kadar izlenebilecektir.
3) Hediye eğitim kayıt işlemi sonrası sisteminize tanımlanacaktır.
4) Hediye eğitim seçimini kayıt olurken paket seçimi bölümünden yapabilirsiniz.

Örnek Sertifika ;

Örneği verilen belgede ''Örnek'' olarak bildirilen eğitim başlığı programlara göre değişiklik göstermektedir.
Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Tarafınıza eğitiminizi tamamladıktan sonra 5 iş günü içerisinde e-Devlet üzerinden gönderilecektir.  Fiziki kargo istemeniz ek ödeme yapmanız gerekmektedir.

Fiziki kargo tercihi yapan, kargo gönderimi sağlanan ve buna rağmen teslim almayan ve sertifikası merkezimize dönen adayların yeniden kargo gönderimi yapılması için 500 ₺ ek ödeme yapması gerekmektedir. Size gönderilen kargoları lütfen teslim alınız. Teslim alınmaması ve yeniden kargolanması için ek ödeme yapılmaması durumunda adayın belgesi 1 ay (30 gün) içerisinde imha edilecektir.

Türkçe Sertifika Örneği;

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite Onaylı Sertifika

İngilizce Sertifika Örneği;

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite Onaylı Sertifika

Kazanımlar

• Katılımcılara, alanlarına yönelik 2 adet ücretsiz yayın hediye edilecektir,
  • 1 Adet Kur Eğitimi hediye edilecektir,
  • Eğitim ile ilgili PDF-Powerpoint Kaynak ve Tüm Dokümanlar,
  • %100 Canlı Eğitim Programı,
  • Kaçırılan eğitimi 48 saat içerisinde sistem üzerinden istediğiniz kadar yeniden izleme imkanı,
  • Canlı yayın esnasında eğitime 1e1 soru sorma imkanı,
  • Whatsapp veya Telegram soru çözüm grubuna katılım hakkı,
  • Sınav Tarihine Kadar sınırsız erişim ve tekrar hakkı,
  • 70 Puan Garantisi! (70 Puan alana kadar sistem erişiminize açık kalacaktır.)

Eğitim Süreci

• Tüm işlemler online olarak gerçekleşecektir.
  • Kaçırılan derslerin tekrarlarına sınırsız sayıda erişim imkanı bulunmaktadır.
  • Katılımcılar sesli veya görüntülü olarak eğitime katılabileceklerdir. (Zorunlu değildir, istemeyen katılımcı kamerası ve mikrofonu kapalı olarak dinleyebilir.)
  • Katılımcıları destekleyici doküman paylaşımları yapılacaktır.
  • Hediye kur eğitimi sisteminize tanımlanacaktır.
  • Hediye kitaplar adresinize gönderilecektir.

Eğitime Kimler Katılabilir

• Lisans ve yüksek lisans öğrencileri,
  • Akademik kariyer düşünenler,
  • Akademik kadro yükselişi hedefleyenler,
  • Hazırlık sınıfından muaf olmak isteyen kişiler (YÖKDİL)
  • TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı), DUS (Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı), EUS (Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı) ve doçentlik sınav başvurusunda bulunacak adaylar,
  • Eğitimini yurt dışında alan ve diploma denkliği almak isteyen kişiler(YÖKDİL),
  • Kariyer planlamasında YDS / YÖKDİL puanını önemli görenler ve
  • Dil tazminatı almayı düşünen kişiler gibi, bu alana ilgi duyan herkes başvuru yapabilir.

Nasıl Katılırım?

"Lütfen Paket Seçimi Yapınız'' butonuna tıklayarak YDS / YÖKDİL eğitiminizi ve hediye kur eğitiminizi seçtikten sonra "Seçimi Bitir" butonuna bastıktan sonra "SEPETE EKLE" butonuna tıklayarak kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz.

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapan veya soru soran kimse yok.