Diş Hekimi Asistanı Sertifika Programı

Diş Hekimi Asistanı Nedir ? Nasıl Diş Hekimi Asistanı Olunur ? Diş Hekimi Asistanı Sertifikası Nasıl Alınır ? gibi soruların cevabı bu yazımızda..

Diş kliniklerinde her geçen gün artan diş hekimi yardımcısı ihtiyacını karşılamak için Diş Hekimi Asistanı Sertifika Programı oluşturulmuştur. Sertifikanız rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Oluşturulan Diş Hekimi Asistanı Eğitimi, sektörde faal olarak çalışan ve çalışmak isteyen Diş Hekimi Asistanlarının mesleki ve kişisel gelişimine katkıda bulunarak Diş Hekimi Asistanı Mesleğinin incelik ve gerekliliklerini anlatmak için hazırlanmıştır.

Sağlık sektöründe bulunan hastane ve özel kliniklerde yardımcı personel ihtiyacı her geçen gün artmakta ve istihdam yelpazesi genişlemektedir. Bu durumda kişilerin eğitimini görerek almış oldukları Diş Hekimi Asistanı Sertifikası işe girişte katılımcıya yardımcı olmakta ve bu alanda eğitim aldığını kanıtlar nitelikte olmaktadır.

2 Yıllık bölümü olan Ağız ve Diş Sağlığı bölümünü bitirerek Diş Hekimi Asistanı olabileceğiniz gibi, tarafımızca oluşturulup hazırlanan Diş Hekimi Asistanı Eğitim Programı sonunda elde edeceğiniz Sertifika ile de bu sektörde iş imkanı bulma olasılığınız yükselmektedir. Günümüz şartlarında sertifikalar öz geçmişinizi doldurmanız için oldukça önemli bir konumda bulunmaktadır.

Diş hekimi asistanında bulunması gereken nitelikler:

• Çalıştığı sağlık kuruluşunun kurallarını çok iyi biliyor olması,
  • Sterilizasyon konusuna hakim olması ve bu konuda gereken özeni gösteriyor olması,
  • Sistemli, düzenli çalışıyor olması,
  • Detaylara önem verip hiçbir detayı atlamaması,
  • Pratik zekalı olup çıkan sorunları hemen çözebilecek yapıda olması,
  • Özellikle hastalara karşı güler yüzlü olması,
  • Stres altında çalışabilecek bir yapıda olması,
  • İlk yardım konusunda bilgili olması,
  • Diş hekimine hastanın yanında herhangi bir müdahalede bulunmaması önemlidir.

45 uzaktan eğitim saati sürecektir.

Mahremiyet Eğitimi Sertifika Programı

Mahremiyet Eğitimi Sertifika Programı

250.00 TL 380.00 TL
%34 İNDİRİM
İlişki Koçluğu Sertifikalı Eğitim Programı

İlişki Koçluğu Sertifikalı Eğitim Programı

340.00 TL 650.00 TL
%47 İNDİRİM
ISO 16949 Otomotiv Sertifikası

ISO 16949 Otomotiv Sertifikası

230.00 TL 450.00 TL
%48 İNDİRİM
İş Yeri Hibe ve Destekleri - Girişimcilik Sertifikası

İş Yeri Hibe ve Destekleri - Girişimcilik Sertifikası

410.00 TL 670.00 TL
%38 İNDİRİM
Es*****   *****

Bölümle ilgili biryerden mezun olmamiş düz lise mezunlari bu programa katilip sertifika alabilirmi?

Üniversite Onaylı Sertifikalı Eğitimler

Merhaba, evet katılım sağlayabilirsiniz.