Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺

Ergenlik dönemi, hem gençler hem de aileleri için zorlu bir süreç olabilir. Aile bireyleri, ergenin fiziksel ve duygusal değişimleriyle başa çıkmak, yeni sınırlar ve sorumluluklar belirlemek, iletişim kurmak ve anlayışlı olmak zorundadır. Ergenlerin bağımsızlık arayışı ve kimlik geliştirme süreçleri, aile içi çatışmalara yol açabilir.

Bu dönemde, aile üyelerinin empati, sabır ve açık iletişimle birbirlerine destek olması önemlidir. Aynı zamanda, aile içinde sınırların ve kuralların net bir şekilde belirlenmesi, sağlıklı sınırların korunmasına yardımcı olabilir. Profesyonel yardım alma seçeneği de aileler için bu dönemi daha sağlıklı bir şekilde yönetmelerine yardımcı olabilir.

Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı SEMİNER SERTİFİKASI Sahibi Olacaksınız. Alttaki format ÖRNEKTİR.  (Sertifikanız e-Devlet üzerinden gönderilecektir.) Fiziki kargo istemeniz durumunda belge ve gönderim ücreti 180 TL'dir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Başvuru Süreci

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ