Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
Erken Çocuklukta İşaret Dili Öğretimi Semineri

%54 İNDİRİM 249 ₺ 550 ₺
Mevcut Seçenekler
EĞİTİM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

Erken Çocuklukta İşaret Dili Öğretimi Semineri

Erken çocuklukta işaret dilinin öğrenilmesi, işitme engelli çocuklar için dil gelişimini desteklemek ve iletişim becerilerini geliştirmek için önemlidir. İşitme engelli çocuklar, işitme yoluyla dil öğrenemeyecekleri için, işaret dilini öğrenerek iletişim kurma yeteneklerini geliştirebilirler.

İşaret dilini öğrenen çocuklar, işaret dilini kullanarak düşüncelerini ve duygularını ifade etmeyi öğrenirler. Bu, duygusal açıdan kendilerini ifade etme becerilerini geliştirir ve onların sosyal gelişimlerine yardımcı olur. İşaret dilindeki sözcüklerin görsel olarak işaret edilmesi, görsel bellek ve el-göz koordinasyonu gibi bilişsel becerileri de geliştirebilir.

Erken çocuklukta işaret dilini öğrenmenin avantajları şunlardır:

1. Dil gelişimi: İşaret dilini öğrenen çocuklar, işaretler aracılığıyla konuşma sesleri üretmek yerine, sözcüklerin anlamlarını anlayarak dil gelişimini hızlandırırlar.

2. İletişim becerileri: İşaret dilini öğrenen çocuklar, diğer işitme engelli insanlarla iletişim kurabilirler. Bu da onların iletişim becerilerinin gelişmesine yardımcı olur.

3. Sosyal beceriler: İşaret dili, görsel olarak işaret edildiği için, işitme engelli çocukların sosyal becerilerini geliştirir.

4. Entelektüel gelişim: İşaret dilindeki sözcüklerin görsel olarak işaret edilmesi, çocukların görsel bellek ve el-göz koordinasyonu gibi bilişsel becerilerini geliştirir.

Erken çocuklukta işaret dilinin öğretilmesi, işitme engelli çocukların dil gelişimini destekleyerek, onların topluma uyum sağlamasına yardımcı olur. Ayrıca, işitme engelli çocukların aileleri de işaret dilini öğrenerek, çocukları ile daha iyi iletişim kurabilirler.

•Seminer Programları 35 ila 240 dk arasında sürecek olup bant kaydıdır.
•Kayıt olduktan sonra hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
•Seminer Katılım Sertifikanız semineriz bittikten hemen sonra e-Devlet sistemine 48 saat içerisinde eklenecektir.
•Seminer sonunda herhangi bir sınav veya bitirme testi yoktur.
•Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
Sertifikalar e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir.

Örnek Sertifika

Eğitim Sonunda; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı SEMİNER SERTİFİKASI Sahibi Olacaksınız. Alttaki format ÖRNEKTİR. (Sertifikanız e-Devlet üzerinden gönderilecektir.) Fiziki kargo istemeniz durumunda ek ödeme yapmanız gerekmektedir.

Fiziki kargo tercihi yapan, kargo gönderimi sağlanan ve buna rağmen teslim almayan ve sertifikası merkezimize dönen adayların yeniden kargo gönderimi yapılması için 500 ₺ ek ödeme yapması gerekmektedir. Size gönderilen kargoları lütfen teslim alınız. Teslim alınmaması ve yeniden kargolanması için ek ödeme yapılmaması durumunda adayın belgesi 1 ay (30 gün) içerisinde imha edilecektir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Eğitime Kimler Katılabilir?

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur. Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

"Eğitime Katıl'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale/EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Kredi ve Banka Kartı ödeme yaptığınızda kaydınız hemen açılıp giriş bilgilerinin SMS olarak gelecektir. Havele/EFT Ödemelerini ise mesai saatleri içerisinde yapmanız durumunda sisteminiz aynı gün, mesai dışı yapmanız durumunda ise ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz SMS olarak size ulaşacaktır.

Başvuru Süreci

• Katılımcılar Dünyanın her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihi aralığında tüm ders videoları açık olup, eğitimleri istediğiniz gün ve saatte 7/24 izleyebilirsiniz.
  • Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu 0543 613 12 00 whatsapp hattımıza iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.
  • Kayıt olan öğrencilere açılan sistemler 2 ay sonra kapatılacaktır.

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ