Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifikalı Eğitim Programı

28. TAŞIMA İLE İLGİLİ GÜMRÜK İŞLEMLERİ
  29. ANTREPO
  30. RİSK

Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi eğitim programı uzaktan eğitim yöntemiyle gerçekleşmekte olup, dersler ve sınavlar internet üzerinden yapılacaktır. Derslerin işlenişinde Uzaktan Eğitim Yönetmeliği geçerli olacaktır. Katılımcılar Türkiye'nin her yerinden katılabilir. Eğitim başlangıç ve bitiş tarihleri arasında tüm ders videoları 7/24 açık olup dileğiniz zaman aralığında istediğiniz kadar izleyebilirsiniz. Eğitim başladığında kullanıcı adı ve şifre mesaj yoluyla iletilmektedir. Sınavlar internet üzerinden, Avrupa Online Sınav Uygulama Kriterlerine göre gerçekleştirilecektir. Eğitim ve sınav 1 ay sürecektir. Eğitim ve sınavların bu süre zarfında gönderilmesi gerekmektedir. Her adayın başarısız olması durumunda 3 sınav hakkı vardır. Sınavda 50 ve üzeri alan adaylarımız sertifika almaya hak kazanacaktır.

EĞİTİM SAATİ: 90 SAAT