Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺

Steiner Pedagojisi ve Waldorff Okulları Semineri

Steiner Pedagojisi, Avusturyalı filozof, eğitimci ve yazar Rudolf Steiner tarafından geliştirilmiş bir pedagojik yaklaşımdır. Steiner, insan doğasını ve gelişimini anlamaya dayanan bu yaklaşımda, çocukların farklı gelişim evrelerinde farklı öğrenme ihtiyaçları olduğunu vurgulamaktadır. Steiner Pedagojisi, öğrencilerin bedensel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerini bir bütün olarak ele alarak, akademik eğitimin yanı sıra sanat, el işi, hareket ve müzik gibi derslerin de önemli olduğuna inanır.

Waldorf Okulları ise Steiner Pedagojisi'ne dayalı okullardır. Bu okullarda öğrenciler, düzenli bir müfredatın yanı sıra, sanat, el işi, müzik, bahçecilik ve beden eğitimi gibi farklı derslere de katılırlar. Waldorf Okulları, öğrencilerin farklı zeka ve öğrenme stillerine uygun olarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla, farklı öğrenme materyalleri ve öğretim yöntemleri kullanırlar.

Waldorf Okulları, sadece akademik başarıya odaklanmayan bir eğitim anlayışına sahiptir. Bu okullar, öğrencilerin bireysel olarak gelişmelerine ve kendi potansiyellerini keşfetmelerine odaklanır. Ayrıca, öğrencilerin toplumsal ve çevresel sorumluluklarını da öğrenmelerini sağlamaya çalışırlar.

Waldorf Okulları, dünya genelinde birçok ülkede bulunmaktadır ve farklı toplumlara ve kültürlere uyum sağlamak için çeşitli dersler ve etkinlikler sunarlar. Ancak, bu okulların eğitim yaklaşımı, bazı eleştirilere neden olmuştur ve bilimsel olarak kanıtlanmış bir yöntem olmadığı için bazıları tarafından tartışmalı görülmektedir.

•Seminer Programları 35 ila 240 dk arasında sürecek olup bant kaydıdır.
•Kayıt olduktan sonra hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
•Seminer Katılım Sertifikanız semineriz bittikten hemen sonra e-Devlet sistemine 48 saat içerisinde eklenecektir.
•Seminer sonunda herhangi bir sınav veya bitirme testi yoktur.
•Kayıt olduğunuz semineri bitirmek için 7 gün süreniz bulunmaktadır. (Daha erken bitirebilirsiniz)
Sertifikalar e-Devlet sistemi üzerinden; imzalı, belge numaralı, barkodlu ve belge numaralı olarak tarafınıza iletilecektir.

Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı SEMİNER SERTİFİKASI Sahibi Olacaksınız. Alttaki format ÖRNEKTİR.  (Sertifikanız e-Devlet üzerinden gönderilecektir.) Fiziki kargo istemeniz durumunda belge ve gönderim ücreti 180 TL'dir.

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıaybilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyen ve ilgili alanda eğitim alarak görevde yükselmek/işe girişte avantajlı konuma gelmek isteyen kişiler için uygundur.  Eğitim hayatını sürdüren öğrenciler de sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Başvuru Süreci

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ