HIZLI İŞLEM

Alacağınız tüm belgeler rektör imzalı olarak adresinize gelecek ve e-Devlet'te sorgulanabilir olacaktır.

Eğitim Sepetim {{sepetim.length}} 0
Sepetiniz (Toplam {{sepetim.length}} Ürün)
{{sepet.urun_adi}}
{{sepet.urun_toplam_fiyati}} ₺ {{sepet.urun_toplam_piyasa_fiyati}} ₺
{{sepet.urun_sayisi}} Adet
Wechsler (WAIS) Yetişkinler İçin Zeka Testi Sertifikası (CANLI)

Yıldız Puanı
(56)
Fiyatı
%41 İNDİRİM 1750 ₺ 3000 ₺
KALAN 2 Kontenjan
Mevcut Seçenekler
EĞİTİM HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

Wechsler (WAIS) Yetişkinler İçin Zeka Testi Sertifikası

WAIS (Wechsler Adult Intelligence Scale-Revised), yetişkinlerin zeka düzeylerini ölçmek için kullanılan ve David Wechsler tarafından geliştirilen popüler ve güvenilir bir psikometrik testtir. 1981 yılında yayımlanan WAIS, orijinal Wechsler Adult Intelligence Scale (WAIS) testinin gözden geçirilmiş ve güncellenmiş bir versiyonudur. WAIS, 16 ila 74 yaş arasındaki bireylerin zihinsel yeteneklerini değerlendirmek amacıyla kullanılır.

WAIS, sözel ve performans olmak üzere iki ana bölümden oluşur. Sözel bölümde, genel bilgi, sözcük dağarcığı, aritmetik, anlayış, benzerlikler ve hafıza gibi alanları değerlendiren alt testler bulunur. Performans bölümünde ise, resim tamamlama, resim düzenleme, blok tasarım, nesne birleştirme ve dijital semboller gibi görsel ve mekansal yetenekleri ölçen alt testler yer alır. Bu alt testlerin sonuçları, bireyin sözel, performans ve toplam zeka bölümündeki (FSIQ) zeka puanlarını hesaplamak için kullanılır.

WAIS, eğitimli uzmanlar tarafından uygulanır ve değerlendirilir. Testin sonuçları, bireyin zeka seviyesini ve zihinsel yeteneklerinin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemek için kullanılabilir. Bu bilgiler, eğitim ve kariyer planlaması, klinik değerlendirme ve araştırma amaçları için önem taşır.

Eğitim İçeriği

• Rapor Örneklerinin Sunulması ve Raporlama Becerisinin Kazandırılması

Eğitim Süresi

• 36 Uzaktan Eğitim Saati

Alt testler anlatılırken hangi alt ölçeğin zekanın hangi boyutunu ölçtüğü konularındanda bahsedilecektir.

Alt ölçekler arası ilişkilerin bize vermiş olduğu sonuçlar neler olduğu da konu akışı içinde olacaktır.

Örnek Sertifika ;

Örneği verilen belgede ''Örnek'' olarak bildirilen eğitim başlığı programlara göre değişiklik göstermektedir.
Eğitim Sonunda ; İstanbul Gedik Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Onaylı ve Rektör İmzalı Sertifika Sahibi Olacaksınız. Belgeler Tarafınıza eğitiminizi tamamladıktan sonra 5 iş günü içerisinde e-Devlet üzerinden gönderilecektir.  Fiziki kargo istemeniz ek ödeme yapmanız gerekmektedir.

Fiziki kargo tercihi yapan, kargo gönderimi sağlanan ve buna rağmen teslim almayan ve sertifikası merkezimize dönen adayların yeniden kargo gönderimi yapılması için 500 ₺ ek ödeme yapması gerekmektedir. Size gönderilen kargoları lütfen teslim alınız. Teslim alınmaması ve yeniden kargolanması için ek ödeme yapılmaması durumunda adayın belgesi 1 ay (30 gün) içerisinde imha edilecektir.

Türkçe Sertifika Örneği;

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite Onaylı Sertifika

İngilizce Sertifika Örneği;

İstanbul Gedik Üniversitesi Üniversite Onaylı Sertifika

Kazanımlar

Eğitim sonunda elde edeceğiniz kişisel ve mesleki gelişim sertifikanız/sertifikalarınız ile iş hayatında kendinizi bir adım öne taşıyabilirsiniz. Bu tür eğitimler destekleyici faaliyetler sınıfında bulunmaktadır. Gelişiminize katkıda bulunarak almaya hak kazandığınız sertifikanız/sertifikalarınızı CV'nize ekleyerek kullanabilirsiniz.

Eğitime Kimler Katılabilir

İlgili bölüm çalışanları/mezunları ve ilgili bölümlerde eğitimini sürdüren öğrenciler sertifikalı eğitim programına başvuruda bulunabilir.

Nasıl Katılırım?

"Eğitime Katıl'' butonuyla kaydınızı tamamlayabilirsiniz. Sistem sizi kayıt işlemleri için yönlendirmektedir. Ödeme işleminizi Banka/Kredi Kartı ile veya Havale/EFT yöntemiyle tamamlayabilirsiniz. Kredi ve Banka Kartı ödeme yaptığınızda kaydınız hemen açılıp giriş bilgilerinin SMS olarak gelecektir. Havele/EFT Ödemelerini ise mesai saatleri içerisinde yapmanız durumunda sisteminiz aynı gün, mesai dışı yapmanız durumunda ise ilk mesai gününde açılıp giriş bilgileriniz SMS olarak size ulaşacaktır.

Başvuru Süreci

• Katılımcılar Dünyanın her yerinden katılabilir.
  • Eğitim başlangıç ve bitiş tarihi aralığında tüm ders videoları açık olup, eğitimleri istediğiniz gün ve saatte 7/24 izleyebilirsiniz.
  • Ödeme işleminiz kredi kartı veya banka hesabından gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ödeme işlemini banka hesabı ile gerçekleştirmeniz durumunda ad, soyad, eğitim adı ile birlilte dekontunuzu 0543 613 12 00 whatsapp hattımıza iletmeniz gerekmektedir.
  • Ödemesi Yapılmayan Başvuru Kabul Edilmeyecektir.
  • Kayıt olan öğrencilere açılan sistemler 2 ay sonra kapatılacaktır.

Banka Hesap Bilgilerimiz

Banka Adı  : AKBANK T.A.Ş.
Şube Adı    : İMES TİCARİ / 00876
Hesap Adı  : İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ
Hesap No   : 0067465
Kod             : 0046
Swift           : AKBKTRIS
IBAN           : TR29 0004 6008 7688 8000 0674 65

(AÇIKLAMA KISMINA LÜTFEN AD SOYAD VE TELEFON NUMARASI BİLGİNİZİ YAZINIZ.)

uzemigunsem@gedik.edu.tr

Yorumlar (0)

Henüz yorum yapan veya soru soran kimse yok.