Yaylı Çalgılar Yüksek Lisans Programı Nedir

Yaylı Çalgılar Yüksek Lisans Programı

Yaylı Çalgılar, Türk müziği ve Türk halk müziği konularının incelendiği bir yüksek lisans programıdır. Bu program, Türk müziğinin tarihini, kültürel bağlamını, formlarını, çalgılarını ve tekniklerini öğrenmek için tasarlanmıştır. Program, Türk halk müziğinin farklı bölgelerinden ve tarzlarından örnekler üzerinden incelenir ve öğrenciler, Türk müziğinin farklı türlerini çalmak ve icra etmek için gerekli bilgi ve becerilere sahip olurlar. YAYLI ÇALGILAR yüksek lisans programı, müzik eğitimi almış ve Türk müziğiyle ilgilenenler için uygun bir programdır.