Yeni Medya ve İletişim Bölümü Nedir

Yeni Medya ve İletişim Bölümü

Yeni medya ve iletişim bölümü, yeni medya teknolojilerinin kullanımı ve iletişim alanında çalışan bir meslektir. Bu bölümde öğrenciler, internet, mobil cihazlar ve diğer yeni medya platformlarının kullanımını öğrenirler ve bu platformlar üzerinde içerik üretirler. Ayrıca, bu bölümde öğrenciler iletişim alanında da beceri edinirler ve iletişimstrategileri geliştirirler. Bu bölümde mezun olanlar, yeni medya içerikleri üreten şirketlerde, reklam ajanslarında veya internet reklamcılığı ve dijital pazarlama alanlarında çalışabilirler. Ayrıca, bu bölüm mezunları ayrıca iletişimstrategileri geliştirme, sosyal medya yönetimi gibi konularla da ilgilenebilirler.

Ayrıca bakınız- https://uzemigunsem.gedik.edu.tr/urunler/medya-okuryazarligi-egitimi-sertifika-programi